Werving

Ben jij gemotiveerd, deskundig, zelfstandig en betrouwbaar? Heb je een echt zorghart en een groots verantwoordelijkheid gevoel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij A+ SZH kom je terecht in een uitdagend en dynamisch werkveld, wat betekent dat je niet alleen zelfstandig maar ook in teamverband moet kunnen werken.We werken in kleinschalige teams van (Gespecialiseerd) Verpleegkundigen en Verzorgende IG’ers die thuiszorg verlenen aan clienten met diverse zorgbehoefte.

 

Onze dagelijkse takenpakket bestaat uit:

  • Huisbezoeken afleggen
  • Contactonderhoud met verschillende disciplines (huisartsen, ziekenhuizen, andere zorginstellingen, Leveranciers e.d. zorggerelateerde disciplines)
  • Zorgplannen opstellen
  • Administratief werk
  • Scholingen/Cursussen volgen

 

Naast het verlenen van zorg is A+ SZH ook een leeromgeving, zo krijg je van ons een of twee keer per maand een klinisch les op kantoor over actuele knelpunten, nieuwe zorgontwikkelingen en verpleegtechnische handelingen.

 

Kortom:

Werken bij A+ SZH biedt uitdaging, op veel vlakken in de thuiszorg, waar geen dag hetzelfde is. Ben jij die frisse, flexibele en enthousiaste Verpleegkundige of Verzorgende IG’er die ons team komt versterken?
Kijk dan bij vacatures, vul het sollicitatieformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

*Alle vacatures kunnen in zowel loondienst als op ZZP-basis opgevuld worden.

Specialistische zorg

Wondzorg

Palliatieve zorg

Verpleging