HBO- verpleegkundige

HBO- Verpleegkundige (24 uur p.w.)

 

 

Functieomschrijving:

Als HBO- Verpleegkundige bij A+ SZH heb je een coördinerende rol, je bent bekwaam in het opstellen van zorgplannen, verpleegkundige diagnoses en indicatiestellingen. Daarnaast begeleidt je leerlingen en stagiaires, verzorg je klinische lessen en voer je intakegesprekken. Naast organisatorische en administratieve taken neem je ook actief deel aan clientenzorg. Zo geef je voorlichting en advies, verricht je verpleegtechnische handelingen en voer je actief overleg met o.a. mantelzorgers, huisartsen, fysiotherapeuten, apothekers en andere hulpverleners. Bij A+ SZH zijn Wijkverpleegkundigen een onmisbare spil in de organisatie.

 

Functie-eisen:

  • Je bent in het bezit van een geldig diploma HBO-V
  • Je hebt geldige BIG registratie
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer
  • Je kan een VOG overleggen
  • Je bent communicatief vaardig, klantgericht en flexibel
  • Je houdt van uitdagend en afwisselend werk met veel vrijheid en verantwoording

 

Arbeidsvoorwaarden:

Je maakt deel uit van een jonge, eigentijdse onderneming die volop in beweging is en kansen biedt om je eigen ideeën uit te dragen en in de praktijk te brengen. We bieden een marktconform salaris volgens de CAO VVT*.

 

Werken bij A+ SZH biedt uitdaging, op veel vlakken in de thuiszorg, waar geen dag hetzelfde is. Ben jij die frisse, flexibele en enthousiaste Verpleegkundige die ons team komt versterken?
Vul dan het sollicitatieformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

*Deze vacature kan zowel in loondienst als op ZZP-basis opgevuld worden.

 

Specialistische zorg

Wondzorg

Palliatieve zorg

Verpleging